Om CF1701

Camilla Frank
CF1701 er et full-service Møde- & Event bureau, der arrangerer og planlægger Møder, Events og Business Travel & Treats for virksomheder i ind- og udland.

Vi forhandler pris, så det matcher budget, samt koordinerer og booker alle ønsker til arrangementet – helt uden beregning. Vi kan gøre dette, da vi modtager henvisningskommission fra vore samarbejdspartnere.

Vores grundprincip er, at det skal være nemt, enkelt og besparende at bruge os. Vi arbejder altid konstruktivt og effektivt for vores kunder.

Og vi garanterer samme standard hos alle, som vi samarbejder med.

Siden CF1701 blev stiftet i 2009 har vi ved skarpt fokus og hårdt arbejde skabt en virksomhed, der er sund, fornuftig og gennemsigtig i sin enkelhed.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Camilla Frank – indehaver,


Anne Marie Nygaard
Anne Marie Nygaard , Relations Manager & Venue Finder

Anne Marie er vores erfarne Relations Manager & Venue Finder. En af hendes fornemste opgaver er at finde ukendte steder, som matcher vore kunders ønsker.

Med sans for detaljerne og en medfødt passion for møder & events nyder Anne Marie, at skabe og vedligeholde gode relationer til kunder og venues.

Kontakt gerne Anne Marie på

 

Justas Kubilius
Justas Kubilius, Salg & Marketing Assistent

Justas er vores unge, pro-aktive og hårdtarbejdende Salg & Marketing Assistent, der giver sig 100% på enhver opgave. Justas har tidligere arbejdet i Servicebranchen i Irland og taler derfor flydende engelsk ud over russisk og Lithauisk.

Ud over at være en del af CF1701 er Justas i gang med en uddannelse i Service, Hospitality & Tourism på Copenhagen Business Nord.

Kontakt gerne Justas på

Samarbejdspartnere

 

Ambient Idea

  CF1701 har indgået et samarbejde med ambient idea, der er eksperter i scentmarketing. Dufte er den nyeste trend indenfor marketing, det anvendes af de førende udenlandske brands men er også stærkt på vej i Danmark.

One Decision

  CF1701 har samarbejde med ONE decision.Et foredrag- og underholdningsbureau, der hjælper med at finde den rigtige foredragsholder, der tilfører arrangementet succes, eksternt som internt.

OnOffline

  On Off Line tegnes af producer, fotograf og klipper Morten Raarup, som har 22 års erfaring i film- og TV branchen.
En sparringspartner, der har evnen til hurtigt at sætte sig ind i udfordringer og se muligheder. Og ikke mindst kan producere en film, som leverer budskabet effektivt til medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder. En film kan på samme tid godt være seriøs og troværdig, – og samtidig underholdende. Se gerne denne 60 sekunders film.On Off Line står også bag CF1701’s reklamefilm.