CF1701 i pressen


artikel-fokus
Diskriminationen lever endnu – kønsdiskriminationen. “Det blev et af vendepunkterne i mit liv. Uanset hvor høflig, dygtig og ordentlig man opfører sig, så er det bare ikke nok. Man bliver nødt til også, at tale højt og skære igennem”. Midt i, nr. 2, 2020.

Læs mere her


artikel-fokus
Effektivisering af alt fra Events til Konferencer. Formålet med al outsourcing er at få eksperter til at håndtere det, de er bedst til, med det formål at forbedre bundlinjen. Det gælder også tilrettelæggelse af konferencer, møder og events, hvor professionel indsigt kan sikre effektivisering. Berlingske, februar 2018.

Læs mere her


artikel-fokus
Kvinder og Ledelse. Det er ikke kun i toppen af dansk erhvervsliv, at kvinderne er underrepræsenterede. Det er de også som iværksættere. Det er synd, for kvinder kan sagtens, mener en af de kvinder, der har skabt sin egen forretning. Bonussen er kontrol over eget liv. Berlingske, April 2017.

Læs mere her


artikel-fokus
Strategisk outsourcing af Møder & Events har skabt så stor værdi for Norpharma gennem de seneste 3-4 år, at lægemiddelvirksomheden har valgt, at outsource alle arrangementer til én leverandør. Berlingske, Marts 2017.

Læs mere her


artikel-fokusCase story: 
En netværksgruppe med tilknytning til den danske byggesektor tog de 95 km fra Rådhuspladsen til Ystad og fik et anderledes konferencedøgn. Møde & Event, september 2013

Læs mere her


Hunde-høm-høm poser i russisk TV: 
CF1701 var med til at markedsføre Danmark under Dronning Margrethes statsbesøg i Rusland. Lokal Avisen, september 2011

Læs mere her


CF1701 som preferred partnerCF1701
er blevet valgt som preferred partner til Udenrigsmin. og Tourism Intelligence Institute. DGO, maj 2011

Læs mere her


HorestaCF1701
og Vintapperen lancerer Servicekurser til hotel- & restaurationsbranchen. HORESTA, Visitor, september 2010

Læs mere her


Børsen, april 2010Camilla Frank 
er kvinden bag et helt nyt hotel- og restaurationskoncept, hvor hun tilbyder virksomheder og organisationer, at planlægge deres middage, generalforsamlinger etc. ganske gratis. Børsen, april 2010

Læs mere her