Om CF1701

Camilla Frank
CAMILLA FRANK, CEO

Camilla startede firmaet i 2009 med ønsket om, at lave en virksomhed, der var mere personlig, gennemsigtig og til god gavn for alle involverede parter.

Hun er bedst beskrevet som en struktureret, kreativ person. Hun har stærke og sunde relationer med alle leverandører, ligesom hendes ærlige og direkte facon følger og guider hende til alles tilfredsstillelse.

Camilla er ansvarlig for alle forhandlinger, virksomhedsstrategi og intern koordination, udover at tage sig af kundernes behov for Møder, Konferencer, Firmarejser og Events.

 

Simona Sava
SIMONA SAVA, Marketing & Administration Assistant

Simona startede som praktikant i 2017 og viste fra starten af en stor flair for digital marketing og udarbejdelse af marketingmateriale. Simona er i dag ansvarlig for vores design og salgspræsentationer. Herudover hjælper Simona også til med møde- & konference planlægning.
Ud over at være en del af vores team, arbejder Simona også som House Keeping Suporvisor på et af Københavns 4-stjernede hoteller.

 

Justas Kubilius
JUSTAS KUBILIUS, Salg & Marketing Assistent

Justas er vores unge, pro-aktive og hårdtarbejdende Salg & Marketing Assistent, der giver sig 100% på enhver opgave. Justas har tidligere arbejdet i Servicebranchen i Irland og taler derfor flydende engelsk ud over russisk og Lithauisk.

Ud over at være en del af CF1701 er Justas i gang med en uddannelse i Service, Hospitality & Tourism på Copenhagen Business Nord

 

Charlotte Albrecht
CHARLOTTE ALBRECHT, Salgsrepræsentant, UK

Charlotte er vores dynamiske repræsentant i UK. I samarbejde med det danske team, så er Charlotte ansvarlig for, at etablere nye kunderelationer og gøre disse opmærksomme på de fantastiske Møde-, Konference & Rejse muligheder der er i Danmark og Norden.

Kontakt gerne Charlotte på +44 7729 217 135 eller e-mail

Charlotte er i øjeblikket på barselsorlov.

Samarbejdspartnere

 

Ambient Idea

  CF1701 har indgået et samarbejde med ambient idea, der er eksperter i scentmarketing. Dufte er den nyeste trend indenfor marketing, det anvendes af de førende udenlandske brands men er også stærkt på vej i Danmark.

One Decision

  CF1701 har samarbejde med ONE decision.Et foredrag- og underholdningsbureau, der hjælper med at finde den rigtige foredragsholder, der tilfører arrangementet succes, eksternt som internt.

OnOffline

  On Off Line tegnes af producer, fotograf og klipper Morten Raarup, som har 22 års erfaring i film- og TV branchen.
En sparringspartner, der har evnen til hurtigt at sætte sig ind i udfordringer og se muligheder. Og ikke mindst kan producere en film, som leverer budskabet effektivt til medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder. En film kan på samme tid godt være seriøs og troværdig, – og samtidig underholdende. Se gerne denne 60 sekunders film.On Off Line står også bag CF1701’s reklamefilm.